Sari la conținut

Urmăriți-ne!

Transport gratuit la toate comenzile mai mari de 300 ron!

Cum alegeti tesatura unei masini de cusut?

Cum alegeti tesatura unei masini de cusut?

Indiferent daca coaseti cuverturi, o rochie sau faceti pulovere pentru copiii dvs., veti avea nevoie de un fel de fir de cusut. Toate masinile de cusut au un fel de fir. Firul este folosit pentru a pune acele in locurile potrivite pentru a face obiectul cusut sa iasa exact asa cum doriti. Este important sa va asigurati ca alegeti tipul corect de fir atunci cand folositi masini de cusut. Alegerea unui fir gresit poate fi o experienta frustranta.

Majoritatea masinilor de cusut au un filet pe care il puteti folosi pentru a termina proiectele. Acesta este un instrument rotativ care are o bobina pe partea laterala a acestuia. De fiecare data cand firul este utilizat, bobina se va roti. Cand firul este terminat, acesta se va roti si va fi gata pentru a fi folosit din nou. In functie de filet si de tipul de proiect de cusut la care lucrati, poate fi necesar sa schimbati firul des.

Deci, care este firul ideal pentru masini de cusut? Firul ideal pentru aceste masini de cusut este firul de bumbac. Firul de bumbac are de obicei o dimensiune similara cu un fir de matase foarte fin, totusi este inca suficient de subtire pentru a putea fi utilizat cu acest tip de masina. Firul de bumbac este excelent pentru a coase articole de imbracaminte usoare, cum ar fi camasi sau pulovere, pentru a conferi un aspect moale si frumos.

Daca sunteti in cautarea unui fir mai puternic si mai rezistent, atunci firul de poliester de inalta calitate este o optiune excelenta. Firul de poliester este, de asemenea, foarte puternic si este adesea utilizat pentru proiecte grele in care este necesara o cusatura grea. Fie ca sunteti in cautarea unei optiuni ieftine sau a unei optiuni care va rezista la uzura, firul de poliester de inalta calitate este o alternativa excelenta. La fel ca in cazul bumbacului, sunt disponibile multe tipuri de fire, deci nu ar trebui sa aveti probleme in a gasi o culoare sau un fir care sa fie ideal pentru nevoile dvs. Majoritatea firelor din poliester de inalta calitate vin, de asemenea, cu o caracteristica de lubrifiere care va preveni uzura masinii dvs. din cauza ruperii firului.

Daca sunteti in cautarea unui fir care sa functioneze pentru masinile dvs. de cusut, dar nu doriti sa cheltuiti o suma scandaloasa de bani pe el, firul de nailon de inalta calitate este alegerea potrivita pentru dvs. Firul de nailon este, de asemenea, o alegere foarte puternica, care poate rezista la o uzura foarte grea fara a se descompune. Acest tip de fir nu este bun numai pentru masinile de cusut, dar este excelent si pentru proiectele de matlasare si alte tipuri de articole de imbracaminte unde este necesara o cusatura puternica si durabila. Multe cuverturi folosesc aceste tipuri de produse pentru a le face sa dureze ani de zile si sa reziste la toate tipurile de vreme.

Firul de bumbac este o alta optiune populara pentru aceste masini de cusut, deoarece este disponibil in mai multe culori si tipuri de fire. Pentru multi utilizatori de masini de cusut, firul de bumbac este materialul suprem al masinii de cusut manual, deoarece este foarte consistent si fiabil. Cu toate acestea, daca aveti nevoie de o masina care poate efectua atat cusaturi manuale, cat si cusaturi, poate fi necesar sa va uitati la o alta tesatura. Exista multe optiuni disponibile cand vine vorba de diferite tesaturi, inclusiv matase si satin. Fie ca aveti nevoie de capacitatea de cusut manual sau de viteza unei masini care poate indeplini ambele sarcini, este important sa va ganditi cu atentie la materialul pe care il alegeti inainte de a-l cumpara.

Satisfactie si protectie garantata

Fabricat 100% in Romania

Livrare rapida oriunde in Romania

Plati sigure cu cardul sau prin PayPal